fbpx

[vc_row][vc_column width=”1/1″ css=”.vc_custom_1451052230208{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]SPEEDFREAX is een van de grootste Meubel Stukken successen ooit. Van 1997 tot 2003 werd SPEEDFREAX maandelijks gehouden, eerst in Club de Ville op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam, later in de Now & Wow in Rotterdam. Beginnend met bezoekers aantallen van rond de 500 in Amsterdam groeide SPEEDFREAX in Rotterdam naar aantallen van 4000 met nog eens 8000 voor de deur, waarbij natuurlijk het verkeer in de Maastunnel vast liep.
Behalve razend populair was SPEEDFREAX ook heel bijzonder. SPEEDFREAX was een serie van multi cross culture feesten, waarbij muziek, beeldende kunst, culinaire kunst, dichtkunst en mode elkaar aanvulden. De muziek was de belangrijkste factor: speedgarage, uk garage, 2step, breakbeats en andere zwarte en vooral baanbrekende klanken zorgden voor de ultieme en hipste mengelmoes aan kleuren en soorten mensen. SPEEDFREAX was cutting edge, opwindend, mode bewust, positief, glamorous en uitzinnig.

In 2013 maakte SPEEDFREAX na 9 jaar radiostilte een succesvol comeback. Met 3 onvergetelijke edities  in de Rotterdamse Maassilo, een hosting tijdens een uitverkocht Valtifest 2014, en een oud & Nieuw editie in de Marktkantine.
De laatste editie in Rotterdam was op 21 november 2015 in het nieuwste poppodium van Rotterdam, Annabel.

In januari 2016 keerde SPEEDFREAX tijdens de Amsterdam Fashion Week terug naar het terrein van de Westergasfabriek met ‘The Fafafafafashion Edition’. In de Westerunie gaven 6 ontwerpers/stylisten hun visie op het thema: zo ga je uit in het jaar 3000!
Zaterdag 9 juli is SPEEDFREAX wederom te vinden in de Westerunie tijdens Amsterdam Fashion Week met de “Pimp The Dj Edition”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.